Politika bezbednosti

Preduzeće „Granice“ doo  je posvećeno stalnom napretku i razvoju, čija se efikasnost meri, prati i potvrdjuje interno i eksterno. Težnju ka vodećem mestu na tržištu Srbije u proizvodnji i preradi mleka, ostvarujemo ispunjavanjem zahteva kupaca, stavljajući u prvi plan zdravstvenu bezbednost naših proizvoda, očuvanjem sigurne radne i životne sredine, primenom sistema mendžmenta kvalitetom i bezbednosti hrane ISO 22000 : 2007.
Uvek proizvesti i isporučiti proizvode, koji ispunjavaju najmanje sve regulativne zahteve u pogledu kvaliteta i bezbednosti prehrambenih proizvoda.

 

Ostvariti što veće ispunjenje zahteva kupaca, poslovnih partnera i zaposlenih uz minimalane troškove i minimalan negativan uticaj na životnu sredinu i okruženje.
Prateći trendove u mlekarstvu, razvijati nove proizvode i tehnologije, a već postojeće stalno usavršavati i nadogradjivati.

Stručnim i odgovornim vodjenjem proizvodnih procesa, svaki zaposleni je edukovan da izvršava svoje radne aktivnosti u skladu sa ovom politikom.

Postavljanjem godišnjih merljivih ciljeva u pogledu bezbednosti i kvaliteta proizvoda na svim nivoima preduzeća obezbedjuje se stalni napredak i održivi razvoj proizvodnje.
Razvojem dugoročne partnerske saradnje sa svojim dobavljačima, kupcima i ostalim poslovnim saradnicima, obezbedjujemo najkvalitetnije sirovine za vrhunske proizvode; razvijajući svoje preduzeće, istovremeno stimulišemo razvoj i napredak naših partnera.

Vršenjem stalnih analiza i revizija Politike bezbednosti i primenjenih procedura u pogledu kvaliteta i bezbednosti proizvoda, kako bi se efikasno upravljalo rizicima usled promena procesa i primene novih tehnologija.